Vi kommer bland annat att jobba med:

  • Avslappning
  • Sång-, tal- och kroppsövningar
  • Självbild/självkänsla

Workshop – Röst, Kropp & Självkänsla

 

”Nu vill jag lära mig prata så att folk lyssnar på vad jag säger!”

”Undrar just hur min röst skulle kunna låta?

”Jag har hört talas om något som heter magstöd när man ska prata och sjunga, undrar om jag kan lära mig det?”

”Jag skulle vilja känna mig mera säker med mig själv i hur jag uttrycker mig med hela mig, inte så där osäker som jag kan känna mig ibland.”

”Vi på vårt företag behöver nån som kan svara i telefon och låta säker, trevlig och kunnig.”

 

För dig som vill kommunicera med HELA DIG, som den du VERKLIGEN är och skulle vilja vara.

 

Din röst säger mycket om vem du är och påverkar en hel del hur du blir bemött, och även hur du använder din kropp. Vill du bli tagen på allvar måste du med din röst och din kropp tala om att du menar allvar. Instrumentet rösten är inte någon snyggt ihopslöjdad gitarr som du kan byta strängar på och stämma, så fungerar den perfekt igen. Det som påverkar din röst och ditt uttryck är hela du: ljudet, kroppen och din personlighet i en fin förpackning, där allt hänger ihop. Därför kommer vi också att jobba med hela människan, på ett lekfullt och lättsamt sätt. Workshopen vänder sig till alla som vill utveckla och stärka sin röst och sitt kroppsliga uttryck, och därigenom också sig själv.

Jag vill gärna veta mer om Catharinas workshop - Röst, Kropp & Självkänsla!

7 + 5 =