Sånglektioner

– Enskilt & Grupp

 

Vill du ha en sånglektion själv, eller är ni en grupp som vill sjunga inför varandra? 

Att sjunga inför andra är bland det läskigaste man kan göra, är det många som tycker. Men det är ju roligt att sjunga, så varför inte utmana sin rädsla!

Att sjunga handlar inte om att se snygg ut och framföra låtar med en oerhört vacker röst, det är mycket mer än så! Att sjunga handlar om att framföra ett budskap, en känsla, ett innehåll i en berättelse. Vad vill du berätta? Det är berättelsen och känslan i den som är viktigast! Det finns artister som har en väldigt bra teknik men som saknar den riktiga känslan, och det finns artister som inte sjunger så bra men som gör det så det känns i hjärtat. Jag vill lära dig att sjunga med hjärtat och glömma bort din eventuella prestationsångest, och samtidigt lära dig tekniker för att din röst ska bli stark och utvecklas.

Ta en sånglektion eller flera, och upptäck och utveckla din röst! Lär dig tekniker för att slappna av, hitta magstödet och få fram toner du kanske inte trodde att du hade, eller kanske hade som barn men som du liksom har tappat bort. Upplev lekfullheten och glädjen i att sjunga, och att få fram känslan och budskapet i sångtexterna. Antingen väljer du en enskild sånglektion eller också är ni flera som vill sjunga och ha kul tillsammans. Varför inte prova?!

Vi börjar med en uppvärmning på ett lekfullt och lättsamt sätt, och sjunger sedan till förinspelade musikbakgrunder med mikrofon.

Vi kommer bland annat att jobba med:

  • Avslappning
  • Sång- och kroppsövningar
  • Självbild/självkänsla
  • Arbete med din valda sång

Jag vill gärna få veta mer om Catharinas sånglektioner!

5 + 6 =