Musik till ditt event

 

Behöver du musikunderhållning till ditt event? Catharina har lång erfarenhet både som artist och att sy ihop olika typer av evenemang. Hon sjunger både covers och eget material och vet hur man bygger upp en kväll eller dag från början till slut, för att få den allra bästa känslan, beroende på vem du är som kund och vad du vill med ditt event.

 

Inspirationsföreställning på temadag/konferens/kick-off

Catharina inleder med sin Inspirationsföreställning – Föreläsning med Musik, vilket öppnar upp för känslor och tankar. Det kan sedan övergå i diskussioner parvis eller i smågrupper, med återsamling för att ta upp och diskutera resultaten. Ett verktyg för förändring i olika sammanhang. Ni kan på så vis sätta igång ett arbete för att kunna skapa ett bättre klimat på ert företag, och få ett mer välmående arbetsteam, vilket går hand i hand med ett gott resultat. Här kan läsa om Inspirationsföreställningen.

 

Moderator & artist i samma paket

Behöver du en moderator till ditt event? Catharina har mycket stor erfarenhet av att binda ihop olika delar av ett event till en helhet! Du har möjligheten att få kombinationen moderator & artist – med både eget material och covers, i ett och samma paket!

 

Stor & bred repertoar av populära covers

Catharina har en stor och bred repertoar av populära covers, förutom sitt eget material. Catharina har dessutom möjlighet att samarbeta med andra artister på ditt event.

 

Förinspelade bakgrunder – musiker – eget komp

Catharina sjunger till förinspelade musikbakgrunder, eller tillsammans med musiker. I hennes föreställning ingår även eget komp på keyboard som en del av upplevelsen.

 

Välkommen att höra av dig för att diskutera ditt event eller ditt projekt!

 

För mer information och bokning:

Mail: info@catharinalindahl.se 
Tel:   073-652 97 57

Jag vill gärna få veta mer om vad Catharina kan göra på vårt event!

7 + 14 =