Det här gör Catharina!

 

Artist

Catharina är en artist som kombinerar föreläsning med att sjunga egna låtar med tänkvärda texter, i sin personliga Inspirationsföreställning ”Du är Tapper & Underbar”. Musik till firmafesten, bröllopet, födelsedagsfesten, krogscenen, festivalen och andra högtidsstunder och evenemang. Catharina framför egna låtar, och/eller populära covers där hon har en stor och bred repertoar. Hon har antingen med sig egna musiker eller sjunger till förinspelade bakgrunder. Här kan du lyssna och se video!

 

Moderator

Behöver du någon som presenterar ditt event, som modererar och håller samman de olika händelser du planerat? Med sin unika kombination av artist och moderator kan Catharina både presentera, sköta mellansnack och sjunga, allt på ett mycket personligt sätt. Hon har en stor och bred repertoar och sjunger då till färdiga musikbakgrunder, eller med musiker om så önskas.

 

Musik & Reklam

Catharina är kompositör som skapar egen musik, och även kan skapa din radiojingel och andra kompositioner. Behöver du en professionell och personlig röst att lägga på din videopresentation eller annat, så är det henne du vänder dig till. Här kan du lyssna på några av Catharinas radio-jinglar, där hon har komponerat text och musik, kommit med idé och innehåll, sjunger och är alla de kvinnliga pratrösterna.

 

Jag vill gärna bli kontaktad av Catharina för att få veta mer om vad hon har att erbjuda!

2 + 3 =