Mail: info@catharinalindahl.se

Tel:   073-652 97 57

Vägledande & Inspirerande samtal

Idéer, lösningar, utveckling, bollplank, strukturera & må bra. Leda dig själv för att kunna leda andra.


Det är inte lätt att vara människa i det som är idag, att kunna fokusera med alla budskap som ständigt trumpetas ut, och krav om hur man ska vara för att duga. Men vem är DU där inuti DIG, och vem vill DU vara? Hinner du och kommer du ihåg hur man gör när man stannar upp och tittar inåt och känner efter? Hur mår du egentligen och vågar du känna efter? Har du frågat dig själv åt vilket håll du verkligen vill gå, samma som nu eller åt nåt nytt håll? Eller vill du egentligen göra nåt helt annat? Och vill du verkligen lyssna på alla de där kraven utifrån, eller vill du forma ditt eget liv, som DU vill ha det för att må bra? Har du frågat dig själv: ”Vad vill  JAG, vad vill jag EGENTLIGEN?? Vem är jag, och vem och vad vill jag vara och bli?”

 

Privatperson, företagare, chef – välkommen till Catharina för att samtala om just DIN sak

  • Behöver du vägledning för att utveckla och att komma vidare med dig och/eller ditt företag, bolla dina idéer, hitta lösningar, få en bättre struktur på jobb och/eller ditt privatliv, för att må bra?
  • Kanske du är ledare för andra och behöver hitta en bra bas och trygghet i dig själv.

 

Catharina

Catharina är beteendevetare och utbildad vägledare, och förutom att hon är en kreativ och lösningsintresserad idémiljonär. Utifrån vad du behöver hjälp och stöd med utformar hon ditt/dina samtal. Catharina hjälper dig att ta fram målet och alternativen för din förändring, och stöttar dig på din väg mot ditt mål. Vem vill du vara, vem vill du bli och vart vill du nå? Du bestämmer, och Catharina hjälper dig på vägen dit.


Välkommen att höra av dig och berätta vad du behöver hjälp med, och boka in en tid för samtal!

 

Jag vill gärna veta mer om Catharinas vägledande samtal!

7 + 9 =