Inspirationsföreställning

 

Är du intresserad av att boka Catharina och hennes coachande Inspirationsföreställning ”DU ÄR TAPPER & UNDERBAR”?

”Catharina tar dig med på en resa där hon sjunger sina egna låtar och berättar om hur det kan kännas att vara människa i det som ÄR, och delar även med sig av några upplevelser från sitt eget liv. Hon vill inspirera dig till att tro på att det du drömmer om, det kan du göra verklighet av. Vem vill du vara, vem vill du bli? Du bestämmer!”

Här kan du se och lyssna på några smakprov med Catharina!

Catharina har lång erfarenhet som artist. Hon sjunger egna låtar med svenska texter (pop/rock) som tar upp saker i livet som stress, drömmar, hinder, och väver ihop sången med talad inspiration.

Med sina föreställningar vill hon inspirera till förändring och att våga gå nya vägar. Hon vill tydliggöra mönster, öppna upp känslor och ta upp värdet av att börja lyssna på sig själv. Catharina vill ge åhörarna verktyg för att hitta vägen till en stärkt självkänsla och ett bättre välmående.

Catharina vill bygga grunden för en bättre kommunikation, både till andra och inuti sig själv. Hur hanterar du situationer och hur leder du dig själv genom livet? Lär dig att kommunicera bättre med dig själv och människor omkring dig, privat och på jobbet.

Med musiken som verktyg blir känslan djupare och man kan komma åt saker som legat gömda, för att kunna börja tas om hand. I en grupp kan man ta tillvara detta tillfälle genom att dela med sig av sina upplevelser och diskutera saker man inte haft chansen eller vågat prata om. På detta sätt kan man kanske upptäcka att man inte är så ensam som man trodde, om sina känslor och upplevelser. Det finns här möjlighet att skapa bättre förståelse och samarbete i gruppen, och med hjälp av detta kunna nå bättre resultat för verksamheten.

 

Inspirationsföreställning på temadag/konferens/kick-off

Catharina inleder med sin Inspirationsföreställning – Föreläsning med Musik, vilket öppnar upp för känslor och tankar. Det kan sedan övergå i diskussioner parvis eller i smågrupper, med återsamling för att ta upp och diskutera resultaten. Ett verktyg för förändring i olika sammanhang. Ni kan på så vis sätta igång ett arbete för att kunna skapa ett bättre klimat på ert företag, och få ett mer välmående arbetsteam, vilket går hand i hand med ett gott resultat.

 

Förinspelade bakgrunder – musiker – eget komp

Catharina sjunger till förinspelade musikbakgrunder, eller tillsammans med musiker. I hennes föreställning ingår även eget komp på keyboard som en del av upplevelsen.

Jag vill gärna bli kontaktad av Catharina och få veta mer om hennes Inspirationsföreställning!

10 + 14 =