Här lyssnar du på och beställer den omtyckta CD:n ”Catharina”

 

12 underbara låtar med stort djup. Alla låtar har en mycket personlig stil, och texterna gör ett kraftigt avtryck i sinnet. 
Självklart får du ett häfte med där alla låttexter finns, så du inte missar något ord när du lyssnar på CD:n.

 

” Laddar upp med Catharina Lindahl då jag är på väg till jobbet. Din skiva både lugnar och peppar Catharina och det var vad jag behövde!” 

Jenny Skill

”Sista kilometern på joggen. När det tar emot kommer denna sång, ”Tapper & Underbar”, perfekt för att frigöra energin för sista rycket. Tack Catharina! Dina sånger är perfekt egenpepp när krafterna börjar sina.”

Sten Erik Lindholm Wreile-Jensen

Jag vill också understryka att Catharina förmedlar känsla och insikt om oss själva i sina texter och musikframträdanden som värmer hjärtat och ger fina avtryck som stannar kvar inombords.”

Gunvor Segerbrant

Kan verkligen rekommendera denna underbara CD. Catharina Lindahl har en fantastisk röst, styrka och känsla… men oxå otroliga texter med igenkänning, pepp och massor av känslor. En underbart annorlunda toppenbra CD. Jag älskar den!”

Ullacarin Nilsson

”Rekommenderas! Jag köpte skivan för många år sedan, den är jättebra. Lyssnade så sent som igår, när jag var ute o promenerade med stavarna, på 5. ’Du ljusa flicka’ precis vad jag behövde höra just där o då!”

Pia Karlsson Rantanen

Här kan du lyssna på lite smakprov på varje låt!